ZKA Leisure consultants

 

ZKA Leisure Consultants is een leidend adviesbureau in de vrijetijdseconomie in Nederland én Vlaanderen. Gestart als economische adviseurs in de jaren ’80, geven wij tegenwoordig integrale adviezen met een focus op markt en economie, maar sterk in balans met leefbaarheids- en duurzaamheidsaspecten. Wij ondersteunen u in de verschillende fasen van het proces: onderzoekstrategie en implementatie. In de vrijetijdseconomie zijn wij dé partner voor provincies, gemeenten, (branche)organisaties, toonaangevende bedrijven -groot en klein-, musea, financiers en ontwikkelaars.

Ons team van 14 adviseurs is opgebouwd uit mensen met verschillende achtergronden, expertises en interessevelden, afkomstig uit alle delen van Nederland. Eén ding hebben ze gemeen, namelijk het streven om samen met u te komen tot een goed onderbouwd en sterk gedragen advies op maat. Een advies waarmee u zich kunt onderscheiden en de toekomst met vertrouwen tegemoet kunt zien. ZKA is dan ook hét bureau dat samen met u echt ‘werk maakt van vrije tijd'.

Sinds 2011 vormen we samen met Seinpost Adviesbureau één team met circa 25 adviseurs. Reden voor samengaan was een inhoudelijke en sectorale verbreding van beide bureaus. En door de samenwerking ontstaat er een verbinding tussen de sterke onderzoeks- en adviesactiviteiten van ZKA en de kwaliteiten van de procesaanpak van Seinpost.

Seinpost is toonaangevend in economische ontwikkeling van dorpen en steden en leefbaarheids- en veiligheidsvraagstukken. Met name in de vitalisering van binnensteden en platteland, trekken we steeds vaker samen op in adviestrajecten.

Wat wij doen? 

Onder de aandacht

Wilt u ook onze nieuwsbrief als eerste ontvangen?

Actuele artikelen

image description

Het natuurgebied als sportplek, ontmoetingsplaats, ontspanningsplek of bron van kennis?

image description

Waarom toerisme en recreatie een prominente plek verdienen in ieder coalitieakkoord

image description

De vrijetijdseconomie krabbelt weer op, maar wie bedient u straks aan tafel?