Coronavirus

 

Het zal u niet zijn ontgaan dat de Nederlandse regering verregaande maatregelen heeft getroffen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Tot 1 september a.s. wordt iedereen gevraagd om zoveel mogelijk thuis te werken.

 

We hebben ons afgelopen tijd al goed voorbereid op eventuele extra Corona-maatregelen, dus we zijn soepel overgegaan op grootschalig thuiswerken. We kunnen met dezelfde inzet en snelheid aan uw projecten werken, deadlines halen en online vergaderen. Daar waar onze fysieke aanwezigheid noodzakelijk is zullen we zorgen dat we de vereiste voorzorgsmaatregelen treffen en zorgvuldig de veiligheidsrichtlijnen op locatie volgen. Ons kantoor blijft - met minimale bezetting - komende periode gewoon geopend, onder andere voor afspraken met u als opdrachtgever.  

 

We hopen met u dat de situatie snel normaliseert. Tot die tijd werken we volop mee aan het volgen van de landelijke richtlijnen om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan.

 

ZKA Leisure consultants

 

ZKA Leisure Consultants is een leidend adviesbureau in de vrijetijdseconomie in Nederland én Vlaanderen. Gestart als economische adviseurs in de jaren ’80, geven wij tegenwoordig integrale adviezen met een focus op markt en economie, maar sterk in balans met leefbaarheids- en duurzaamheidsaspecten. Wij ondersteunen u in de verschillende fasen van het proces: onderzoekstrategie en implementatie. In de vrijetijdseconomie zijn wij dé partner voor provincies, gemeenten, (branche)organisaties, toonaangevende bedrijven -groot en klein-, musea, financiers en ontwikkelaars.

Ons team van 14 adviseurs is opgebouwd uit mensen met verschillende achtergronden, expertises en interessevelden, afkomstig uit alle delen van Nederland. Eén ding hebben ze gemeen, namelijk het streven om samen met u te komen tot een goed onderbouwd en sterk gedragen advies op maat. Een advies waarmee u zich kunt onderscheiden en de toekomst met vertrouwen tegemoet kunt zien. ZKA is dan ook hét bureau dat samen met u echt ‘werk maakt van vrije tijd'.

Sinds 2011 vormen we samen met Seinpost Adviesbureau één team met circa 25 adviseurs. Reden voor samengaan was een inhoudelijke en sectorale verbreding van beide bureaus. En door de samenwerking ontstaat er een verbinding tussen de sterke onderzoeks- en adviesactiviteiten van ZKA en de kwaliteiten van de procesaanpak van Seinpost.

Seinpost is toonaangevend in economische ontwikkeling van dorpen en steden en leefbaarheids- en veiligheidsvraagstukken. Met name in de vitalisering van binnensteden en platteland, trekken we steeds vaker samen op in adviestrajecten.

Wat wij doen? 

 

ZKA Strategy


ZKA Strategy geeft nieuwe richting!

De strategen van ZKA Strategy geven nieuwe richting aan toonaangevende bedrijven, overheden en bestemmingen in toerisme en vrije tijd. Als de belangen groot zijn en de vraag complex is, zijn wij op ons best. Als het moet gaan we tegen de stroom in. Problemen pakken we bij de wortel aan. Het creatief verbinden van een gezonde business met maatschappelijke acceptatie van toerisme is waar deze tijd om vraagt.

Strategiemakers in vrijetijd

 

Wat wij doen? 

Onder de aandacht

Mis het laatste nieuws niet

Actuele Publicaties

image description

Geografische verschillen impact Coronamaatregelen voor hotelsector

image description

Resultaten hotelmarktonderzoek Zeeland openbaar

image description

Resultaten bekend van Fries vitaliteitsonderzoek logiesaccommodaties