Werk maken van vrije tijd

Alphen Chaam een vitale toeristische gemeente!

Vitaliteitsonderzoeken voor de toeristische sector doen we in heel Nederland. Zo rondden we in 2018 het vitaliteitsonderzoek voor de provincie Brabant af.

Uit het onderzoek werd duidelijk dat één derde van de parken binnen Brabant niet vitaal is. Met de resultaten uit dit onderzoek ondersteunt provincie Brabant een aantal parken om deze te vitaliseren.

Gemeente Alphen Chaam vroeg ZKA onderzoek bij hen te doen. Waar staan wij? Wij zijn toch een zeer vitale toeristische gemeente? Wij hebben mooie bossen, er worden wielerwedstrijden georganiseerd en wij beschikken over mooie, gezonde bedrijven.

Maar zijn wij zo vitaal als dat we denken?

En het antwoord is ja! 95% van de parken binnen de gemeente zijn vitaal. Alphen Chaam is een mooie toeristische gemeente. Willem Kraanen heeft veel ervaring in de recreatieve sector binnen Brabant en gaat samen met de gemeente aan de slag. Er wordt een toekomstscenario geschetst om de vitaliteit van de parken te behouden en parken die het wat minder doen te verbeteren.

Bent u benieuwd naar onze resultaten uit het vitaliteitsonderzoek van de provincie Brabant en Alphen Chaam? Bekijk dan het rapport onderaan deze pagina.

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met onze adviseur Willem Kraanen op 06 8683 9144.

Onze specialist(en)

Willem Kraanen

Ervaren adviseur met oog voor ondernemersbelangen én bestuurlijke verhoudingen

Tel. : 06 8683 9144
Email : w.kraanen@zka.nl