Werk maken van vrije tijd

Stadscamping Liesbos in Breda, klaar voor de toekomst voor campers

Korte toelichting Ontwikkelplan voor een kwalitatieve camperplaats grenzend aan Stadscamping Liesbos.

 

Aanleiding
Camping Liesbos in Breda is gezellige familiecamping met uitstekende horeca en dagrecreatie. Inmiddels wordt ‘’Liesbos’’ door de tweede generatie van familie Quicken gerund. De camping telt circa 240 plaatsen, waarvan ca. 185 vaste plaatsen, 50 toeristische en seizoenplaatsen / camperplaatsen en 7 verhuuraccommodaties. De camping is gelegen aan de rand van Breda tegen het natuurgebied Het Liesbos.

Op dit moment zien we een groeiend aantal camperaars ons bedrijf bezoeken. Zij hebben specifieke behoeften voor hun campers. Hierin kunnen we maar ten delen invulling aan geven. Daarnaast zien we dat er grote parkeerbehoefte is voor degene die het gebied komen bezoeken. Om aan deze beide behoeften te kunnen voldoen willen we hierop ons bedrijf verder ontwikkelen naar de eisen van de huidige consument.

De Toekomst met nieuwe ontwikkeling
Voor ons als MKB-familiebedrijf staat continuïteit voorop, waar duurzaamheid en gastvrijheid een belangrijk onderdeel van is. Graag delen wij ons plannen en toekomstbeeld met u, om de continuïteit te borgen.

 

Lees hieronder het hele 'Ontwikkelplan'