Werk maken van vrije tijd

*ZKA FrY voor recreatieondernemers*

Is jouw recreatiebedrijf klaar voor de toekomst? Laat je inspireren door de generatie Y!

ZKA FrY is een nieuw label van moederbedrijf ZKA Leisure Consultants. FrY staat voor een frisse blik van de generatie Y. Dit team van jonge adviseurs werkte jarenlang - of groeide zelfs op – in hotels, vakantieparken en campings. Daarnaast adviseren ze al geruime tijd private en publieke partijen over kwesties in de verblijfssector.

Nu hebben ze hun krachten gebundeld en als de doel de verblijfssector te vernieuwen en toekomstbestendig te maken. Hierbij leggen we sterk de nadruk op digitalisering, innovatie en conceptontwikkeling. Zo helpen we verblijfsrecreatieve bedrijven contact te leggen met de gast van morgen. We vroegen FrY adviseurs Sasja Vermeulen en Anna Wester wat zij momenteel de belangrijkste uitdagingen van ondernemers in de recreatiesector vinden:
“Vroeger stond je met enkele advertenties in vakantiegidsen al snel vol. Inmiddels zoeken en boeken veel gasten online. Grote partijen kunnen gasten sturen vanwege hun enorme online kracht. Technologische ontwikkelingen bieden kansen, maar hoe kunnen deze het beste geïmplementeerd worden? Welke investeringen kan en zou je moeten doen in corona-tijd? Hoe kun je, in deze moeilijke tijden, toekomstbestendig worden en zelf de touwtjes in handen houden?”

“We horen van ondernemers dat ze - ondanks goede wil en eigen deskundigheid - hier steeds meer moeite mee hebben. De mogelijkheden zijn immers eindeloos”. De adviseurs van FrY komen allemaal uit de verblijfssector en snappen hierdoor de behoeftes van ondernemers. “We zijn opgegroeid met de digitalisering van de verblijfssector en weten daardoor welke online tools je leven een stuk gemakkelijker kunnen maken, maar ook hoe je je doelgroep (online) het beste kunt aanspreken en werknemers blijvend aan je bedrijf kan binden. We nemen omzet- en kostenstromen onder de loep en helpen ondernemers winstgevende en ook duurzame beslissingen te maken. We zorgen ervoor dat bedrijven zowel online als offline klaar zijn voor de toekomst.”

Blijf bij, met ZKA FRY.      

Wil je meer weten over de aanpak van ZKA FrY? Kijk dan op www.zkafry.nl of volg ze op LinkedIn.