Werk maken van vrije tijd

Acquisitie marktpartijen

Wilt u snel en concreet kansrijke projecten invullen? Vindt u ook dat de sector zelf, en bij voorkeur krachtige en innovatieve ondernemers, het verschil moet maken? Kortom: wilt u meer dan een visie of een ontwikkelplan?

Match tussen project en ondernemer

Met dit soort vragen gaan wij graag met u aan de slag. Wij kennen de leisuremarkt en kunnen snel een match maken tussen het beoogde project en het hierbij passende type ondernemer. Hiervoor beschikken wij over een groot netwerk aan bedrijven, variërend van kleine niche-spelers tot beursgenoteerde bedrijven.

Voorkeurskandidaat
In dit proces (acquisitie) vertalen we de gesignaleerde marktkansen naar concrete projecten met bijhorende leisure-invulling. Hiervoor stellen wij een long-list op met mogelijke partijen. Hieruit maken we in samenspraak met de opdrachtgever een selectie. Zo ontstaat een shortlist. Met deze partijen gaan we het gesprek aan over de randvoorwaarden van realisatie. We kijken bijvoorbeeld naar de vereiste omvang, beoogde kwaliteit en de ervaring met eerdere projecten. Kenmerk van onze aanpak is dat we de randvoorwaarden van de aanbieder en de overheid scherp krijgen. Tot slot rapporteren we onze bevindingen en geven een onderbouwd advies over de voorkeurskandidaat.

Met het eindadvies in de hand kunt u als opdrachtgever zelf de onderhandelingen starten over bijvoorbeeld planologisch-juridische voorwaarden, grond- of pachtprijzen, mogelijke subsidies en fasering.

Recente opdrachten

Belangrijkste klanten zijn gemeenten, maar ook ondernemingen die hun bedrijf willen verkopen bijvoorbeeld bij gebrek aan opvolging. Voorbeelden zijn Binnentuin Rucphen en Gravenrode/Parkstad.

Contact

Direct contact? 

De gegevens zijn verzonden!
Er ging iets mis met het versturen. Probeer het later nog eens.

Onze specialist

Gré Beekers

Gré Beekers

Ervaren generalist, die breed inzetbaar is in de hele vrijetijdsmarkt

Tel. : 06 5126 5401
Email : g.beekers@zka.nl