Werk maken van vrije tijd

Cursussen en leergangen

De wereld draait door. Hoe realiseren we onze doelen? Hoe blijf ik als ondernemer of manager scherp? Hoe spelen we als gemeente het beste in op trends en kansen in de markt?

Van visie naar gedragsverandering

Wij zijn ervan overtuigd dat een visie of doel zonder actie (gedragsverandering) niet kan. Je kunt blijven dromen en plannen maken, maar uiteindelijk gaat dit zich tegen je keren. Daarom geloven we in de kracht van visie maken, doelen stellen én gedrag veranderen: tijd voor actie!

Onze ZKA-adviseurs begeleiden regio’s, gemeenten en bedrijfsdirecties in het formuleren van visies en doelen. En vervolgens nemen we ze aan de hand in de daadwerkelijke verandering. Dit doen we bijvoorbeeld door maatwerkleergangen. Dit resulteert in gedreven mensen die uitvoering geven aan hun doel.

Leergang bewust ondernemen

Recent organiseerden we voor een gastvrijheidsondernemer in het Zuid-Limburgse Gulpen-Wittem de leergang Bewust Ondernemen. Tijdens een aantal sessies namen topondernemers afstand van de waan van de dag. Ze werden zich bewust van waar ze voor staan. Ze vonden (hernieuwde) bedrijfsfocus en stelden ambities op. Ze formuleerden hun unieke bedrijfspositie in het Heuvelland. Ze maakten op basis hiervan nieuwe bedrijfskeuzes en ze ondernamen actie.

Cursus vraaggericht werken

Voor ondernemersgroepen of beleidsambtenaren organiseren we regelmatig cursussen over marktfocus. Hierin betrekken we de leefstijlvinder . Na een interactief deel over de fundamenten van vraaggericht werken (‘waarom is dat zo belangrijk?’) gaan deelnemers aan de slag met het formuleren van hun eigen markt- of gebiedsfocus. Kenmerk van deze cursussen is dat we zowel strategisch als tactisch-operationeel aan de slag gaan.

Direct contact 

Direct contact? 

De gegevens zijn verzonden!
Er ging iets mis met het versturen. Probeer het later nog eens.

Onze specialisten

Merlijn Pietersma

Merlijn Pietersma

Leisure strateeg

Tel. : 06 8190 9921
Email : m.pietersma@zka.nl
Jikke van Haeften-De Jonge

Jikke van Haeften-De Jonge

Duidt de achterliggende drijfveren van vrijetijdsgedrag

Tel. : 06 1532 2011
Email : j.vanhaeften@zka.nl

Onze klanten