Werk maken van vrije tijd

Haalbaarheid en second opinion

Heeft u een vergevorderd plan en wilt u meer onderbouwing voor de bank of voor uw eigen onderneming? Of ligt er een onderzoek naar een plan, maar twijfelt u aan de onderbouwing of kwaliteit en zoekt u een second opinion? Of wilt u gewoon meer zekerheid?

Onderbouwen

ZKA is al meer dan 20 jaar specialist in het economisch onderbouwen van leisure-plannen. Met een positieve houding, maar wel realistisch en kritisch, toetsen wij of een volgende stap zin heeft. Omdat we in alle sectoren van de leisure-markt ervaring hebben, zijn we dé leisure-specialist in Nederland om u te adviseren.

Scherpstellen en rekenen

In overleg stellen we vast naar welke informatie u precies op zoek bent. Een helder beeld van het concept schetsen en de vraagstelling scherp krijgen is een eerste stap. Wenst u alleen markttechnische onderbouwing, met als resultaat een aantal dagbezoekers, verblijfsgasten of andersoortige bezetting? Of zoekt u ook onderbouwing voor de financiële haalbaarheid (exploitatiebegroting)? Wij rekenen het met onze marktkennis en spreadsheetmodellen voor én met u door.

Helder resultaat

Resultaat is een onderbouwde conclusie met betrekking tot de haalbaarheid. Of een toets van een reeds uitgevoerd onderzoek (second opinion). Zowel een aantrekkelijke rapportage in PowerPoint of een meer gedetailleerde uitwerking in Word behoort tot de mogelijkheden.

Klanten

Dit type onderzoek wordt met name uitgevoerd voor ondernemers, banken en ontwikkelaars, maar ook voor gemeenten die meer zekerheid wensen rond de onderbouwing van een bestaand plan.

Voorbeelden van klanten zijn onder meer:

  • SnowWorld
  • Pathé Bioscopen
  • Gaia Zoo
  • Walibi Holland
  • Toverland
  • Meerdere musea en ontwikkelaars van vakantieparken.

Direct contact

Foto's door: Zeelenberg Architectuur Ouddorp

Direct contact? 

De gegevens zijn verzonden!
Er ging iets mis met het versturen. Probeer het later nog eens.

Onze specialist

Gré Beekers

Gré Beekers

Ervaren generalist, die breed inzetbaar is in de hele vrijetijdsmarkt

Tel. : 06 5126 5401
Email : g.beekers@zka.nl

Onze klanten