Werk maken van vrije tijd

Vacature: (Afstudeer)stage

Wij zijn op zoek naar jou

Ben jij op zoek naar een leuke (afstudeer)stage? Volg jij momenteel een HBO of universitaire (master) studie, bijvoorbeeld in de richting van economie, economische-geografie of toerisme? Vind je het plezierig om in een dynamische, informele omgeving te werken waar het ambitieniveau hoog ligt en waar je veel mogelijkheden krijgt om je verder te ontwikkelen? Dan zijn we op zoek naar jou! Herken je je in dit profiel? Dan nodigen we je graag uit om met ons in contact te komen.

Over ons
ZKA Leisure Consultants is een toonaangevend adviesbureau in de vrijetijdseconomie. Jaarlijks voeren wij ongeveer 80 adviesopdrachten uit voor een breed spectrum van klanten in de publieke sector (provincies, gemeenten en samenwerkingsorganisaties) en voor het bedrijfsleven (ondernemers, ontwikkelaars en banken). Vanuit onze missie helpen wij bedrijven en gebieden zich duurzaam te vernieuwen en toekomstbestendig te maken. Dit doen we vanuit een sterke economisch-maatschappelijke en marktgerichte onderbouwing.

Stage-inhoud
Bij ZKA Leisure Consultants zijn we flexibel wat je stage betreft. Het gaat in de meeste gevallen om een meewerkstage, waarbij je onze verschillende projecten en adviseurs ondersteund. Daarnaast is er ook ruimte om je eigen onderzoek te doen.

Jouw profiel
- HBO/WO (master)opleiding in de richting (bedrijfs-)economie, economische geografie of toerisme
- Sterke sociale voelsprieten
- Brede maatschappelijke belangstelling
- Affiniteit met de vrijetijdseconomie
- Analytische vaardigheden
- Enthousiast, initiatiefrijk en gedreven
- In staat om zelfstandig te werken en collega’s te ondersteunen
- Kennis van Excel en PowerPoint


Jij krijgt
Een stage in een kennisintensieve organisatie in een dynamische sector met een gepaste vergoeding per maand. Daarnaast kom je in aanmerking voor reiskostenvergoeding als je niet in het bezit bent van een studentenabonnement. Tot slot word je onderdeel van een professionele en informele organisatie in het centrum van Den Bosch.


Meer informatie
Wij ontvangen graag een bondige sollicitatiebrief en uitgebreide CV. Op onze website www.zka.nl vind je meer informatie over onze organisatie en activiteiten. Wil je meer informatie over de stagemogelijkheden? Neem dan contact op met Sanne Westerink op 06 86848460 of per email naar s.westerink@zka.nl.

Weten hoe het is om stage te lopen bij ZKA? 

 

(Afstudeer)stage


Tel. : 0686848460

Email : s.westerink@zka.nl