Werk maken van vrije tijd

Vacature Junior adviseur

Profiel kandidaat: ondernemende adviseur met ervaring

Je hebt een economische of economisch-geografische achtergrond en minimaal 2-3 jaar werkervaring. Je vindt het plezierig om in een dynamische omgeving te werken waar het ambitieniveau hoog ligt en waar je veel mogelijkheden krijgt om je verder te ontwikkelen. Je bent analytisch ingesteld, je hebt een brede maatschappelijke belangstelling en hebt interesse voor inhoudelijke en procesmatige vraagstukken. Je hebt affiniteit met en/of ervaring in de vrijetijdseconomie. Herken je je in dit profiel, dan nodigen we je graag uit om met ons in contact te komen.  

Profiel ZKA: bedrijven en gebieden ondersteunen om zich te duurzaam vernieuwen

ZKA leisure consultants is een toonaangevend adviesbureau in de vrijetijdseconomie. Jaarlijks voeren wij een 80-tal adviesopdrachten uit voor een breed spectrum van klanten in de publieke sector (provincies, gemeenten, samenwerkingsorganisaties) en voor het bedrijfsleven (ondernemers, ontwikkelaars, banken). Vanuit onze missie helpen wij bedrijven en gebieden zich duurzaam te vernieuwen en toekomstbestendig te maken vanuit een sterke economisch-maatschappelijke en marktgerichte onderbouwing.

Ter versterking van ons team zoeken we: een enthousiaste teamplayer met brede belangstelling

Wij zoeken een collega die past in dit profiel:

  • Academische opleiding in economie of economische geografie;
  • Brede maatschappelijke belangstelling;
  • Minimaal 2-3 jaar advieservaring;
  • Analytische vaardigheden, procesmatig ingesteld;
  • ‘Hands on’, enthousiast;
  • Ervaring met Excel, Powerpoint (SPSS en GIS is een pré);
  • Gedreven, sterk commitment (geen ‘9 tot 5’-mentaliteit);
  • Teamplayer, in staat collega’s te ondersteunen;
  • Goede schrijf-, rapportage- en presentatievaardigheden.

We bieden: een informele, professionele werkomgeving met veel uitdagingen    

Een functie waarbij je veel uitdagingen tegemoet kunt zien in een kennisintensieve organisatie en in een dynamische sector. Onze werksfeer is professioneel en informeel. De beloning is marktconform. Ons kantoor is nu nog in Waalwijk, maar eerste helft 2018 verhuizen wij naar een goed bereikbare locatie binnen de zone Den Bosch-Utrecht. Je werkt op verschillende plaatsen: op kantoor, thuis en ‘op locatie’. De functie is in beginsel fulltime.

Meer informatie

Wij ontvangen graag een bondige sollicitatiebrief en uitgebreide CV. Voor nadere informatie over onze organisatie en activiteiten zie ook www.zka.nl. Voor informatie over de functie kun je bellen of mailen met de heer Gré Beekers: g.beekers@zka.nl of                    06 5126 5401

Junior adviseur


Tel. : 06 5126 5401

Email : g.beekers@zka.nl