Werk maken van vrije tijd

Vacature: Junior adviseur Vrijetijd / Economie  

Wij zijn op zoek naar jou

Sta je aan de start van je carrière en heb jij een passie voor de vrijetijdssector? Beschik je over uitstekende analytische en onderzoeksvaardigheden? Ben je het ‘doolhof’ van Excel al een tijdje de baas? Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer je, samen met je collega’s, bij kan dragen aan aantrekkelijke toeristische regio’s, bestemmingen en bedrijven met oog voor de omgeving en evenwichtige groei?

Functie

Als junior adviseur vrijetijdseconomie bij ZKA werk je binnen een projectteam aan de uitdagingen die de leisure sector te bieden heeft. Zo kijk je naar de mitsen en maren van het realiseren van een nieuw bungalowpark of een evenemententerrein. Analyseer je de gevolgen van toerisme voor de economie, leefbaarheid en omgeving van een gemeente. En doe je onderzoek naar de marktruimte in een regio voor het realiseren van een nieuw hotel. Daarnaast breng jij de marktbehoefte in kaart voor een nieuw leisure-concept om dit vervolgens door te vertalen naar een passend advies met concrete aanbevelingen om van idee naar realisatie te komen. Wij zoeken een collega die voldoet aan de volgende eisen: 

  • Academische opleiding in economie, bedrijfseconomie of bedrijfskunde;
  • Enige onderzoeks- en advieservaring, bij voorkeur in een commerciële omgeving;
  • Affiniteit met vrijetijdssector;
  • Analytische en onderzoeksvaardigheden;
  • Cijfermatig ingesteld;
  • Ervaring met rekenmodellen en spreadsheets via Excel en/of andere softwarepakketten;
  • Goede schriftelijke vaardigheden;
  • Brede maatschappelijke belangstelling;   
  • Gedreven en nieuwsgierig.

Over ons

ZKA werk al 35 jaar aan aantrekkelijke toeristische regio’s, bruisende (binnen)steden, levendige dorpen en een vitale vrijetijdseconomie. Wij werken door heel Nederland, voor zowel ondernemers in de vrijetijdsector (verblijfs- en dagrecreatie) als voor overheden (gemeente, regio’s en provincies). Onze projecten hebben ons al veel inspirerende gebieden, bedrijven en verhalen opgeleverd: van het transformeren van een verouderde camping tot het opzetten van een provinciaal actieprogramma vakantieparken, van het opstellen van een regionale toeristische visie tot het ontwikkelen van een dashboard voor een evenwichtige groei van het toerisme. Voor nadere informatie over onze organisatie en activiteiten, kijk op www.zka.nl. Wij werken nauw samen met ons zusterbedrijf Seinpost Adviesbureau, zie www.seinpost.com.

We bieden: een informele, professionele werkomgeving met veel uitdagingen

Een uitdagende functie in een dynamische sector. Onze werksfeer is professioneel en informeel. We hebben een hecht team, een open cultuur en de lijntjes zijn kort. Bij ons krijg je alle kansen en ruimte om verder te groeien in je vak. Dat doen we door een persoonlijk ontwikkelingsbudget, incompany trainingen en gave, afwisselende opdrachten voor leuke opdrachtgevers. De beloning is marktconform en er is een winstdelingsregeling. Werken doe je overal. Op ons fijne kantoor vlakbij de binnenstad en het station van Den Bosch. Maar ook thuis. Bij onze klanten en op locatie. Fulltime? Ja graag. Maar 32 of 36 uur is zeker bespreekbaar. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer direct. Misschien spreken we elkaar dan snel.

Word jij onze collega?

Wij ontvangen met veel plezier jouw sollicitatie. Mocht je eerst meer informatie willen over de functie, dan geven wij je die uiteraard graag. Stel je vraag aan Gré Beekers, 06 5126 5401. Je sollicitatie kun je sturen naar info@zka.nl

Weten hoe het is om te werken bij Seinpost-ZKA? 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacature: Junior adviseur Vrijetijd/Economie


Tel. : 06 5126 5401

Email : info@zka.nl