Werk maken van vrije tijd

Vacature: Junior adviseur Vrijetijdseconomie  

Wij zijn op zoek naar jou

Sta je aan het begin van je carrière en heb jij passie voor de vrijetijdssector? Heb jij uitstekende analytische en onderzoeksvaardigheden en kent Excel voor jou geen geheimen? Vind je het leuk om samen met collega’s bij te dragen aan florerende toeristische regio’s,  bestemmingen en bedrijven met oog voor de omgeving en evenwichtige groei?

Dan ben je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Den Bosch!

Functie

In je functie als junior adviseur vrijetijdseconomie werk je in een projectteam samen aan de uitdagingen van de vrijetijdseconomie. Zo toets je de haalbaarheid van een nieuw bungalowpark of een evenemententerrein. Breng je de gevolgen van toerisme voor de economie, leefbaarheid en omgeving van een gemeente in beeld. Je onderzoekt of nieuwe hotelplannen niet tot een overaanbod in een regio leiden of brengt de marktbehoefte in kaart voor een nieuw leisure-concept. Na onderzoek volgt natuurlijk ook advies en vertaal je de uitkomsten van het onderzoek in concrete aanbevelingen. Wij werken zowel voor ondernemers in de vrijetijdsector (verblijfs- en dagrecreatie) als voor overheden (gemeente, regio’s en provincies). Wij zoeken een collega die voldoet aan de volgende eisen: 

  • Academische opleiding in economie, bedrijfseconomie of bedrijfskunde;
  • Enige onderzoeks- en advieservaring, bij voorkeur in een commerciële omgeving;
  • Affiniteit met vrijetijdssector;
  • Analytische en onderzoeksvaardigheden;
  • Cijfermatig ingesteld;
  • Ervaring met rekenmodellen en spreadsheets via Excel en/of andere softwarepakketten;
  • Goede schriftelijke vaardigheden;
  • Brede maatschappelijke belangstelling;   
  • Gedreven en nieuwsgierig.

Over ons

ZKA werk al 35 jaar aan aantrekkelijke toeristische regio’s, bruisende (binnen)steden, levendige dorpen en een vitale vrijetijdseconomie. Wij werken door heel Nederland. Onze projecten hebben ons al veel inspirerende gebieden, bedrijven en verhalen opgeleverd: van het transformeren van een verouderde camping tot het opzetten van een provinciaal actieprogramma vakantieparken, van het opstellen van een regionale toeristische visie tot het ontwikkelen van een dashboard voor een evenwichtige groei van het toerisme. Voor nadere informatie over onze organisatie en activiteiten, kijk op www.zka.nl. Wij werken nauw samen met ons zusterbedrijf Seinpost Adviesbureau, zie www.seinpost.com.

We bieden: een informele, professionele werkomgeving met veel uitdagingen

Een functie waarbij je veel uitdagingen tegemoet kunt zien in een kennisintensieve organisatie en in een dynamische sector. Onze werksfeer is professioneel en informeel. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling onder meer met een individueel opleidingsbudget en diverse incompany trainingen. De beloning is marktconform en er is een winstdelingsregeling. Ons gezellige kantoor ligt in Den Bosch nabij de binnenstad op loopafstand van het station. Je werkt op verschillende plaatsen: op kantoor, thuis en ‘op locatie’. De functie is in beginsel fulltime, maar 32-36 uur per week is bespreekbaar.

Word jij onze collega?

Wij ontvangen met veel plezier jouw sollicitatie, reageren kan tot en met 31-10-2021. Mocht je eerst meer informatie willen over de functie, dan geven wij je die uiteraard graag. Stel je vraag aan Brechtje Schildkamp, 06-1037 2979. Je sollicitatie kun je sturen naar info@zka.nl

Weten hoe het is om te werken bij Seinpost-ZKA? 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacature: Junior adviseur Vrijetijdseconomie


Tel. : 06 1037 2979

Email : info@zka.nl