Werk maken van vrije tijd

Vacature: Secretarieel medewerker & online communicatie

(0,6 fte; 24 uur per week)

Ben jij een enthousiaste secretarieel medewerker die van aanpakken weet? Hou jij van afwisseling en ben jij digitaal vaardig? Spreekt de combinatie van secretariële en administratieve taken en social media & online communicatie jou aan? Dan zijn we op zoek naar jou!


Het werkveld

Seinpost is een dynamisch adviesbureau dat door heel Nederland actief is. In deze functie werk je niet alleen voor Seinpost, maar ook voor (zusterorganisatie) ZKA Leisure consultants. Bij deze twee adviesbureaus werken gezamenlijk circa 25 medewerkers. Recent zijn wij met ons gezamenlijk kantoor verhuisd naar ’s Hertogenbosch vlakbij de binnenstad en het station. Seinpost is gespecialiseerd in de ruimtelijke en economische ontwikkeling van dorpen en steden en leefbaarheids- en veiligheidsvraagstukken. De enthousiaste adviseurs van ZKA houden zich bezig met opgaven in de vrijetijdseconomie. Onze opdrachtgevers zijn actief in de publieke sector (provincies, gemeenten, samenwerkingsorganisaties) en het bedrijfsleven (ondernemers, ontwikkelaars, vastgoedorganisaties en banken).

De functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de secretariële en administratieve ondersteuning van onze adviseurs. Jij bent voor klanten vaak het eerste aanspreekpunt en je werkt dan ook klant- en kwaliteitsgericht. Je zorgt samen met onze controller voor de financiële (project) administratie, maar ook adviesrapportages gaan altijd even langs jou. Je hebt een oog voor detail en zorgt dat de lay-out netjes verzorgd is. Daarnaast organiseer je in- en externe afspraken en bijeenkomsten en voer je regelmatig project ondersteunende werkzaamheden uit. Tevens zorg je voor een gastvrije ontvangst van onze gasten. Communicatie is eveneens een belangrijk onderdeel van jouw dagelijkse werkzaamheden. Je adviseert onze adviseurs over de inzet van social media en andere (online) communicatietools, voor een project, de marketing van het bedrijf en de individuele adviseur. Ook verzorg jij de verzending van de maandelijkse nieuwsbrief en houdt jij onze websites altijd actueel en verrassend.

Wat wij zoeken

  • HBO denk- en werkniveau
  • Relevante afgeronde opleiding, bijvoorbeeld office management
  • Aanvullende opleiding/cursussen in online communicatie & social media
  • Minimaal 1 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Kennis en ervaring met administratieve processen en het boekhoudprogramma Exact Online
  • Digitaal vaardig en uitstekende office vaardigheden, met nadruk op PowerPoint, Word en Excel
  • Bij voorkeur ervaring met Indesign/Photoshop
  • Woonachtig in de omgeving van ‘s Hertogenbosch

Wat wij bieden

Een informele, dynamische werkomgeving waarin initiatief en zelfstandigheid naast collegialiteit en professionaliteit samenkomen. Seinpost biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Op de afdeling werk je in een team van vier personen.

Meer informatie?
Geïnteresseerd? Wij ontvangen graag jouw motivatie en CV.
Voor meer informatie over ons en ons werkveld, kijk op www.seinpost.com en www.zka.nl. Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Wouter Vaessen op 088 2100 200 of mail naar w.vaessen@seinpost.com

Secretarieel medewerker & online communicatie


Tel. : 088 2100 200

Email : w.vaessen@seinpost.com