Werk maken van vrije tijd

Onze visie

ZKA Leisure Consultants is toonaangevend in het oplossen van vraagstukken in de vrijetijdseconomie. Samen met onze opdrachtgevers brengen we belangrijke verandering teweeg. We helpen plannen realiseren. Het is onze overtuiging dat iedere vitale onderneming én toeristische regio beschikt over vier krachten:

  1. Voldoende tevreden gasten in een dynamische markt;
  2. Productieve ondernemers die inspelen op de tucht van de markt. Ze opereren vanuit eigen identiteit, zijn vernieuwend en bieden een marktconform product;
  3. Tevreden financiers met vertrouwen in de sector of het bedrijf;
  4. Regio’s en bedrijven die een positieve bijdrage leveren aan de samenleving en omgeving.

Zo werken we aan florerende toeristische regio’s en steden, vitale vakantieparken en goed renderende leisurebedrijven. Hier zetten we ons iedere dag met passie voor in.

Dit doen we met een team bevlogen professionals dat het verschil wil maken. We willen waarde toevoegen. Door grensverleggend en eigenzinnig te zijn. En door samen met opdrachtgevers te komen tot onderscheidende en succesvolle plannen en projecten. We ondersteunen hierbij van het cijfermatig in kaart brengen van de kansen, het formuleren van een strategie tot het implementeren van de plannen voor een stad, regio of ondernemer. 

 

Wat wij doen? 

 

Wij nemen verantwoordelijkheid voor onze adviezen. Wij zorgen ervoor dat deze worden uitgevoerd. En zo haalt u meer rendement uit uw werk in vrije tijd.

Voorbeelden van onze betrokkenheid in de vrijetijdseconomie zijn:

  • Ontwikkeling leisure hotspot Parkstad Limburg met o.a. SnowWorld, Gaia Zoo en Pink Pop. Van de eerste plannen voor omvorming van Mijn- naar Leisuregebied tot de uitwerking van concepten, businessplannen en het werven van ondernemers;
  • Ontwikkeling van een nieuwe ‘venue’ voor het Amsterdam ArenA gebied in het kader van het concept Amsterdam City of Music & Dance. Dit kreeg uiteindelijk vorm in de huidige Ziggodome;
  • Van ‘Verblijfsrecreatieparadox’ naar Aanpak Vitale Vakantieparken. Inmiddels zijn we in veel provincies en in een groot aantal regio’s actief. We hebben honderden parken gescreend. We ontwikkelen regiostrategieën. We jagen samenwerking aan. En we adviseren individuele parken.

Iedere dag zijn we bezig om deze lijst met verhalen uit te breiden zodat we met recht kunnen blijven zeggen dat we toonaangevend ‘Werk maken van vrije tijd’. 

Bekijk direct: 

 

Visie in beeld