Werk maken van vrije tijd

De toeristisch-recreatieve visie Goeree-Overflakkee 

Gebiedsvisie Goeree-Overflakkee

Afgelopen maanden is er vanuit ZKA hard gewerkt aan de toeristisch-recreatieve visie Goeree-Overflakkee: Avontuurlijke natuurbeleving op een energie-neutraal (schoon) Hollands delta-eiland. 

Op donderdag 6 juli 2017 neemt de gemeenteraad het besluit om de visie aan te nemen. Bekijk hieronder direct de gebiedsvisie die samengesteld is door ZKA Leisure Consultants met medewerking van Han Verheijden (Verheijden concepten), Marlies Mulder (De Zakenpartner) en Erik Roeland (Programmamanager duurzaamheid & innovatie bij Gemeente Goeree-Overflakkee).

In de (maatschappelijke) discussie over recreatie en het beschermen van de kwetsbare kust hebben we een nieuw evenwicht gevonden: de visie is gebaseerd op het principe dat natuur en recreatie elkaar nodig hebben en versterken.
De visie is tot stand gekomen door intensieve samenwerking tussen toeristische ondernemers (VEERO), natuurorganisaties en andere partijen. Daardoor is nu een nieuw samenwerkingsproces met een nieuwe agenda op gang gebracht.

Gebiedsvisies 

ZKA is gespecialiseerd in het maken van gebiedsvisies. Wilt u weten welke kansen toerisme voor uw gemeente of regio biedt? En welke onderscheidende kwaliteiten daarbij doorslaggevend zijn? ZKA helpt u graag. Lees direct meer over de werkwijze met betrekking tot een gebiedsvisie

Voor vragen over de toeristisch-recreatieve visie Goeree-Overflakkee kunt u contact opnemen met Merlijn Pietersma

Door adviseur:

Gebiedsvisie Goeree-Overflakkee Pietersma Toerisme Zeeland

Onze specialist(en)