Werk maken van vrije tijd

Vitaliteitsmanagement

We kennen de vitaliteitsopgave in onze verblijfssector. We hebben een visie en aanpak. Hoe krijgen we de vitaliteit van parken nu daadwerkelijk verbeterd? Hoe organiseren we dit slim en effectief?

 

Eén park, één plan

In veel regio’s in Nederland worden deze vragen gesteld. ZKA is overtuigd van de ‘één park, één plan’-aanpak. Ofwel: maatwerk voor ieder verblijfsrecreatiebedrijf en -park, maar wel in een regionaal of provinciaal kader. Dat betekent dat er verbinding moet komen tussen de concrete behoefte of noodzaak van individuele parken met gemeenten, provincies en andere instanties. En hier loopt het in de praktijk vaak spaak. Niemand voelt zich écht verantwoordelijk en kennis ontbreekt helaas met enige regelmaat.

 

Vitaliteitsmanager

Daarom voert ZKA vitaliteitsmanagement in de verblijfsrecreatie uit. De aanpak is uiterst resultaatgericht. Als vitaliteitsmanager werken we vanuit een onafhankelijke positie: tussen park en overheid in. Daar ligt de sleutel tot vitaliteitsverbetering:

  • We helpen bedrijven in regio’s te excelleren zodat ze iconen in Nederland of in hun regio worden.
  • We helpen bedrijven strategische keuzes maken. Daarbij gaat het vaak over issues als conceptontwikkeling, uitbreidingsvraagstukken en bedrijfsovername.
  • We helpen parken te transformeren als het verblijfsrecreatieve perspectief te laag is. Hierbij is het cruciaal om oog te hebben voor huidige bewoners van parken.

In alle gevallen geloven we in de kracht van samenwerking tussen park en overheid. Daar zit de meerwaarde van de vitaliteitsmanager.

Het resultaat is dat de vitaliteit van verblijfsrecreatie op parkniveau verbetert. Het sectoraquarium krijgt schoon water. Dit doen we met en voor gemeenten en regio’s in nauwe samenwerking met parkeigenaren en verblijfsrecreatieondernemers. Meer info? Bekijk dan onze vitaliteitsaanpak

 

Bent u op zoek naar een echte oplossing?

Of nieuwsgierig wat we precies voor u kunnen betekenen? Via de contactgegevens van onze specialisten komt u direct met ons in contact.

Of stuur ons een berichtje via onderstaand formulier.

 

De gegevens zijn verzonden!
Er ging iets mis met het versturen. Probeer het later nog eens.

Onze specialisten 

Verblijfsrecreatie:

Willem Kraanen

Willem Kraanen

Ervaren adviseur met oog voor ondernemersbelangen én bestuurlijke verhoudingen

Tel. : 06 8683 9144
Email : w.kraanen@zka.nl

Hotelsector:

Bennie Roelands

Bennie Roelands

Doorgrondt als bedrijfskundige graag alle ins & outs van een sector of bedrijf

Tel. : 06 5392 9885
Email : b.roelands@zka.nl

Onze klanten